Personvern

Vi tar personopplysninger på alvor, og du vil aldri oppleve at de personopplysningene du gir til Sunva AS vil bli misbrukt, solgt til tredjepart eller videreformidlet på noe annet vis.

 

Hva er en personopplysning?

Personopplysninger er enhver opplysning som direkte eller indirekte kan knyttes til en fysisk person, herunder blant annet navn, postadresse, e-postadresse, IP-adresse og mobilnummer.

 

Hva registreres på siden og hva brukes dette til

– Opplysninger som blir sendt inn via kontaktskjema blir sendt på e-post direkte til Outlook-konto til kundeansvarlig i bedriften. Informasjonen blir ikke sendt videre uten at brukeren blir gitt beskjed. Av sikkerhets og personvernhensyn ønsker vi ikke at noen oppgir sensitiv informasjon gjennom e-post eller kontaktskjemaet.

– Opplysninger når du besøker våre nettsider (herunder dato og tid, hva slags PC/mobiltelefon, operativsystem og nettleser du bruker, IP-adresser, skjermstørrelse etc.

 

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

“privacy embeds” er en infomasjonskapsel opprettet av Avada. Sunva.no bruker Avada som rammeverk og oppbyggning av siden. Denne informasjonskapselen brukes til å lagre og behandle data om at brukeren har gitt tillatelse til dette. Denne informasjonskapselen er laget for å lettere kunne møte kravene til lovene om behandling av personopplysninger.

 

Hvordan kommer du i kontakt med oss?

Dersom du ønsker å be om innsyn, retting eller sletting mv, eller har spørsmål til hvordan vi behandler dine personopplysninger kan du kontakt oss ved å sende en e-post til bbe@sunva.no

 

Gå til forsiden